Okul Öncesi Çocuklar İçin Eğitici Oyuncak

06-06-2022 13:40
Okul Öncesi Çocuklar İçin Eğitici Oyuncak seçimi için bu sayfada var olan ürünlere göz atabilirsiniz. Çocukların hayal güçlerine ilham verecek en iyi eğitici oyuncaklar, oyun oynama oyuncakları ve kuklalar ve bebekler dahil rol yapma oyuncakları , çay saati , mutfak gereçleri gibi çeşitli şekillerde oynanabilen oyuncaklardır.  Okul öncesi çocuklar arkadaşları ve kardeşleri ile daha fazla etkileşime girmeye ve gruplar halinde oynamaya başlarlar. Sosyal etkileşimi teşvik eden oyunlar, çocukların  paylaşma gibi sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Çocukları okula hazırlamak için bir diğer önemli beceri, ön yazma becerileridir ve yazma için gerekli olan ince motor becerilerini geliştirmek için, yapbozlardan , boncuklu ve bağcıklı oyuncaklara , oyun hamurundan oyuncak modellemeye kadar çok çeşitli yazı kabiliyeti geliştirme oyuncakları vardır.

Yelken Oyuncak kalitesinde üretilen 5 eğitici oyuncak ile ilgili bilgilere aşağıda verilmiştir. Oyuncak seçerken çocuğunuzun algılarının en fazla açık olduğu dönemin bu dönem olduğunu dikkate alınız.  



Ahşap İpe Boncuk Dizme Oyunu

Ahşap ipe boncuk dizme oyunu çocuğunuzun ister tek başına ister arkadaşlarıyla yardımlaşarak oynayabileceği kaliteli bir oyundur. İpe boncuk dizme oyunu çocuklarınızın sağlığını etkilemeyecek şekilde sağlığa zararsız bileşenler içeren boyalar ile üretilmiştir.  Oyun çocuğunuzun el kas gelişimi ve renk tanıma adına harika bir materyaldir. Özel eğitimde ve erken çocukluk dönemindeki çocukların el-göz koordinasyonu, belirli bir etkinlikte belirli süre dikkatini toplama ve örüntü oluşturma kazanımları bulunmaktadır. 

 

Ahşap Bloklar Oyunu

Ahşap Bloklar, 100 Adet kaliteli ahşap malzemeden oluşan renkli şekillerden oluşmaktadır. Çocuğunuzun hafızalarının ve el becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Ahşap bloklar oyunu çocuğunuzun sağlığına zarar vermeyen tamamen doğal boyalarla üretilmiştir. Ürün bileşenleri sağlığa zararlı hiçbir madde içermemektedir. Oyunu ister çocuğunuz tek başına ister arkadaşlarıyla saatlerce oynayabilir. 

Ahşap bloklar oyunu  çocuğunuzun bağlantısal düşünme, problem çözme, matematiksel düşünme ve odaklanma becerilerini geliştirir.

 

Renkli Ahşap Tangram Oyunu

Okul öncesi dönemdeki çocukların oyuncaklarının çekiciliğinden daha çok ön planda olan bir diğer husus şüphesiz doğal ve sağlığa zararsız bileşenler içermesidir. Yelken Oyuncak ailesi olarak ürünlerimizin tamamında sağlığa zararsız bileşenler kullanarak çocuklarınızın geleceğini koruma altına alıyoruz.  Ahşap Renkli Tangram Dikkat, konsantrasyon ve odaklanma becerilerini geliştirmektedir. Ahşap Tangram çocukları farklı düşünmeye parça bütün ilişkisi kurmaya sevk eden zeka geliştirici bir okul öncesi oyuncağıdır. 

 

Crazy Eğitici Blok Oyunu

Crazy eğitici blok yenilikçi bir eğitici oyuncaktır. Kendisine has geometrisi ve aynı parçada bulunan çok sayıda kullanım bölgesi ve esnek yapısı ile standart yapı oyuncaklarına göre çok daha işlevsel ve eğitici bir oyuncaktır. Aynı zamanda çocuklarımız ister düz şekiller isterlerse de kavisli ve üç boyutlu şekiller inşa edebilirler. Eğitici oyuncak ailemizin diğer fertleri gibi Crazy Blok oyunu da hem emsalsiz hem de tamamen sağlıklı bir oyuncaktır. Çocuk gelişimini destekleyen bu ürünümüz eğitim kurumlarında da tercih edilmektedir.

 

Okul öncesi dönem, ince motor becerilerin gelişimi için en önemli dönemlerden biridir. Bir çocuğun el ve parmak kaslarını yönetme anlamına gelen ince motor becerileri sayesinde çocuklar, ayakkabı bağcıklarını bağlamayı, düğmeleri kullanmayı, çatal, makas, kalem gibi eşyaları doğru şekilde tutmayı kendi kendilerine öğrenirler. 
Son olarak bu tür becerileri geliştiren okul öncesi çocuklar için eğitici oyuncaklara göz atmak için tıklayınız. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.